Cannelloni su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Cannelloni su malta mėsa

Cannelloni - tai vamzdelių formos makaronai. Jie pripildomi maltos mėsos, sūrio, špinatų įdaro ir sudedami į indą, užpilami padažu. Pagal paruošimo būdą ir ingredientus cannelloni panašūs į lazaniją, tačiau jie būna daug skanesni. Taip yra todėl, kad lazanijos lapai prieš tai išverdami, o cannelloni verdami padaže. Jei norite ko nors rafinuoto, gaminkite cannelloni itališkai pagal mūsų receptą. Skanūs, greiti, švelnūs ir neįprasti!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite Bolonijos padažą. Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 3

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus, suberkite svogūnus ir česnakus. Kepkite 2-3 minutes.

Žingsnis 4

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 4
Į keptuvę įberkite maltos mėsos, druskos ir prieskonių pagal skonį. Kepkite 10 minučių ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 5

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 5
Kai faršas bus beveik paruoštas, supilkite pomidorų padažą. Troškinkite ant vidutinės ugnies, kol išgaruos skysčio perteklius.

Žingsnis 6

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 6
Ruošdami bešamelio padažą ištirpinkite sviestą nedideliame puode arba keptuvėje.

Žingsnis 7

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 7
Į puodą suberkite miltus ir 1-2 minutes maišykite, kol gautas mišinys įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 8

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 8
Į puodą dalimis supilkite pieną ir maišykite, kol miltai ištirps. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Kai bešamelis sutirštės, nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 9

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 9
Įdarykite cannelloni atvėsinta malta mėsa taip, kad ji visiškai užpildytų makaronus.

Žingsnis 10

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 10
Sudėkite cannelloni į kepimo indą vienu sluoksniu taip, kad jie gerai priglustų vienas prie kito.

Žingsnis 11

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 11
Vamzdelius užpilkite bešamelio padažu. Skystis turi visiškai apsemti makaronus, kad orkaitėje jie neišdžiūtų.

Žingsnis 12

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 12
Apibarstykite vamzdelius sūriu ir pašaukite cannelloni į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 40 minučių. Paruoštus cannelloni supjaustykite gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos