Publikavimo data: 2025-08-17
Cannelloni su malta mėsa
Garsusis itališkas patiekalas cannelloni su įdaru paplitęs daugelyje pasaulio šalių. Jį galite pasigaminti patys, naudodami paprastus produktus. Norint sodresnio skonio, cannelloni geriau derinti su malta jautiena.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir česnakus ir pasiųskite juos pakepinti į augalinį aliejų.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą į svogūnus ir maišydami kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą pomidorą. Išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Padažui keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus.
Žingsnis 5
Padažą išmaišykite, supilkite grietinėlę ir maišykite, kol ištirps visi gumuliukai. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Surinkite patiekalą. Ant kepimo indo dugno užpilkite šiek tiek padažo. Ant viršaus sudėkite įdarytus cannelloni. Į kiekvieno vamzdelio vidų įdėkite maltos mėsos.
Žingsnis 7
Padažą supilkite ant cannelloni ir sutarkuokite sūrį. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
Kategorijos