Cannelloni su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Cannelloni su malta mėsa

Garsusis itališkas patiekalas cannelloni su įdaru paplitęs daugelyje pasaulio šalių. Jį galite pasigaminti patys, naudodami paprastus produktus. Norint sodresnio skonio, cannelloni geriau derinti su malta jautiena.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
301 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir česnakus ir pasiųskite juos pakepinti į augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą į svogūnus ir maišydami kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 3

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą pomidorą. Išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 4
Padažui keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus.

Žingsnis 5

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 5
Padažą išmaišykite, supilkite grietinėlę ir maišykite, kol ištirps visi gumuliukai. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 6
Surinkite patiekalą. Ant kepimo indo dugno užpilkite šiek tiek padažo. Ant viršaus sudėkite įdarytus cannelloni. Į kiekvieno vamzdelio vidų įdėkite maltos mėsos.

Žingsnis 7

Cannelloni su malta mėsa Žingsnis 7
Padažą supilkite ant cannelloni ir sutarkuokite sūrį. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos