Publikavimo data: 2024-05-19
Cannelloni su malta mėsa ir grybais
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite grybus.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir augaliniame aliejuje 3 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite grybus ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 6
Į svogūnus ir grybus sudėkite maltą mėsą. Kepkite viską kartu, kol iškeps. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 7
Šiek tiek atvėsinkite įdarą ir juo pripildykite cannelloni. Jei norite, į įdarą įberkite smulkintų prieskoninių žolelių.
Žingsnis 8
Dabar paruoškite padažą: sumaišykite pomidorų sultis ir grietinę.
Žingsnis 9
Į kepimo indą vienu sluoksniu sudėkite cannelloni ir užpilkite padažu.
Žingsnis 10
Pabarstykite cannelloni tarkuotu sūriu. Uždenkite indą folija ir 30-40 min. kepkite orkaitėje.
Žingsnis 11
Likus 5 minutėms iki kepimo nuimkite foliją nuo formos ir leiskite sūriui paruduoti. Cannelloni su malta mėsa ir grybais paruošti.
Žingsnis 12
Paruoštą patiekalą papuoškite vyšniniais pomidoriukais.
Kategorijos