Cannelloni su malta mėsa ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Cannelloni su malta mėsa ir grybais

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite grybus.

Žingsnis 3

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir augaliniame aliejuje 3 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 5

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite grybus ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 6

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 6
Į svogūnus ir grybus sudėkite maltą mėsą. Kepkite viską kartu, kol iškeps. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 7

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 7
Šiek tiek atvėsinkite įdarą ir juo pripildykite cannelloni. Jei norite, į įdarą įberkite smulkintų prieskoninių žolelių.

Žingsnis 8

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 8
Dabar paruoškite padažą: sumaišykite pomidorų sultis ir grietinę.

Žingsnis 9

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 9
Į kepimo indą vienu sluoksniu sudėkite cannelloni ir užpilkite padažu.

Žingsnis 10

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 10
Pabarstykite cannelloni tarkuotu sūriu. Uždenkite indą folija ir 30-40 min. kepkite orkaitėje.

Žingsnis 11

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 11
Likus 5 minutėms iki kepimo nuimkite foliją nuo formos ir leiskite sūriui paruduoti. Cannelloni su malta mėsa ir grybais paruošti.

Žingsnis 12

Cannelloni su malta mėsa ir grybais Žingsnis 12
Paruoštą patiekalą papuoškite vyšniniais pomidoriukais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos