Cannelloni su malta mėsa orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Cannelloni su malta mėsa orkaitėje

Lengvai pagaminamas ir labai skanus receptas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Cannelloni su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 1
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 2

Cannelloni su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 2
Sumaišykite maltą mėsą, kiaušinį, druską, pipirus, petražoles ir pakepintus svogūnus bei morkas.

Žingsnis 3

Cannelloni su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 3
Įdarykite cannelloni faršą malta mėsa ir sudėkite ant kepimo skardos arba į kepimo indą.

Žingsnis 4

Cannelloni su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 4
Užpildykite kremu.

Žingsnis 5

Cannelloni su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 5
Uždenkite folija ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 50 minučių. Kartkartėmis apverskite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos