Publikavimo data: 2024-04-05
Cannelloni su špinatais
Italijoje yra daugybė makaronų gaminių. Yra specialių vamzdelių, vadinamų cannelloni. Kai kuriuose Italijos regionuose jie dar vadinami manikotais. Vietiniai gyventojai mėgsta juos įdaryti įvairiais įdarais ir kepti su įvairiais padažais. Populiariausias ir paprasčiausias įdaras - špinatai su rikotos sūriu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Giliame dubenyje sumaišykite rikotą, trynius ir varškę. Viską sumaišykite iki vientisos masės. Supilkite krapus ir špinatus, įberkite druskos ir pipirų. Vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite cannelloni su špinatais. Įdarykite cannelloni paruoštu įdaru. Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite į jį vamzdelius. Ant viršaus užpilkite pomidorų padažo ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Įdėkite cannelloni formą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Kategorijos