Cannelloni su špinatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Cannelloni su špinatais

Italijoje yra daugybė makaronų gaminių. Yra specialių vamzdelių, vadinamų cannelloni. Kai kuriuose Italijos regionuose jie dar vadinami manikotais. Vietiniai gyventojai mėgsta juos įdaryti įvairiais įdarais ir kepti su įvairiais padažais. Populiariausias ir paprasčiausias įdaras - špinatai su rikotos sūriu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cannelloni su špinatais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Giliame dubenyje sumaišykite rikotą, trynius ir varškę. Viską sumaišykite iki vientisos masės. Supilkite krapus ir špinatus, įberkite druskos ir pipirų. Vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Cannelloni su špinatais Žingsnis 2
Paruoškite cannelloni su špinatais. Įdarykite cannelloni paruoštu įdaru. Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite į jį vamzdelius. Ant viršaus užpilkite pomidorų padažo ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Įdėkite cannelloni formą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos