Publikavimo data: 2024-06-22
Cannelloni su špinatais ir įspūdingu sūriu
Šis patiekalas ant pietų stalo atrodo labai įspūdingai. Karštas jis labai skanus. Jokių sunkumų ruošiant nėra. Receptui naudojami mūsų parduotuvėse esantys makaronai.
Žingsnis 1
Špinatų lapus 1 minutę pavirkite verdančiame vandenyje, nusausinkite, stambiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir šiek tiek pakepinkite alyvuogių aliejuje, sudėkite špinatus, rikotą ir viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Nuimkite nuo ugnies, suberkite 2/3 tarkuoto parmezano, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Įdarykite cannelloni.
Žingsnis 5
Padažui keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų ir virkite apie 2 minutes.
Žingsnis 6
Į kepimo indo dugną sudėkite supjaustytus pomidorus ir cannelloni, užpilkite padažą ir pabarstykite likusiu parmezanu.
Žingsnis 7
Kepkite orkaitėje, kol iškeps, 25 minutes 180 °C temperatūroje.
Kategorijos