Publikavimo data: 2024-06-16
Carbonara su kiaulienos krūtinine ir austrių grybais
Su šiuo patiekalu susipažinau visai neseniai ir pirmą kartą jo paragavau restoranuose: ten karbonadas patiekiamas su šonine arba vištiena, o iš tiesų yra daugybė skirtingų rūšių - pagal kiekvieno skonį. Tačiau aš atradau lengviausiai pagaminamą: karbonarą su kiaulienos šonkauliukais ir austrių grybais.
Žingsnis 1
Atsverkite reikiamą makaronų kiekį ir išvirkite juos pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Grybus ir krūtininę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite krūtinėlę, kol taps auksinė, tada sudėkite pievagrybius. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę ant krūtinėlės ir grybų, kad jie tolygiai pasidengtų skysčiu. Kaitinkite ant silpnos ugnies, išgarindami vandens perteklių, kad padažas būtų tirštas.
Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite makaronus ir parmezaną ir išmaišykite.
Kategorijos