Publikavimo data: 2024-03-25
Carbonara su kiaušiniu
Makaronai carbonara yra vienas iš patiekalų, išgarsinusių Italijos nacionalinę virtuvę visame pasaulyje. Nors receptui dar nėra nė šimto metų, šis patiekalas jau turi daugybę variacijų ir yra patiekiamas beveik visuose Europos restoranuose. Šiandien siūlome jums savo virtuvėje pasigaminti klasikinę karbonados su šonine ir grietinėlės padažu versiją. Turint minimalų ingredientų rinkinį, šią tešlą labai lengva paruošti, o jos skonis gali nustebinti net išrankiausią gurmaną.
Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite kvadratėliais, česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Atskirkite trynį nuo baltymo.
Žingsnis 3
Spagečius virkite pasūdytame vandenyje, kol jie išvirs iki pusės. Kai spagečiai išvirs, nusausinkite juos ir gerai nuplaukite.
Žingsnis 4
Kol spagečiai verda, paruoškite "Carbonara" padažą. Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite šoninę ir kelias minutes pakepinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 5
Į keptuvę suberkite česnaką ir kepkite šoninę, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 6
Į keptuvę supilkite grietinėlę ir dvi minutes troškinkite mėsą. Tada į mėsą sudėkite spagečius, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar dvi minutes.
Žingsnis 7
Į keptuvę įmuškite kiaušinio trynį, sumaišykite jį su makaronais ir išjunkite ugnį. Palikite spagečius keptuvėje porai minučių, tada sudėkite į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos