Carbonara su kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Carbonara su kiaušiniu

Makaronai carbonara yra vienas iš patiekalų, išgarsinusių Italijos nacionalinę virtuvę visame pasaulyje. Nors receptui dar nėra nė šimto metų, šis patiekalas jau turi daugybę variacijų ir yra patiekiamas beveik visuose Europos restoranuose. Šiandien siūlome jums savo virtuvėje pasigaminti klasikinę karbonados su šonine ir grietinėlės padažu versiją. Turint minimalų ingredientų rinkinį, šią tešlą labai lengva paruošti, o jos skonis gali nustebinti net išrankiausią gurmaną.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Carbonara su kiaušiniu Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite kvadratėliais, česnaką sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Carbonara su kiaušiniu Žingsnis 2
Atskirkite trynį nuo baltymo.

Žingsnis 3

Carbonara su kiaušiniu Žingsnis 3
Spagečius virkite pasūdytame vandenyje, kol jie išvirs iki pusės. Kai spagečiai išvirs, nusausinkite juos ir gerai nuplaukite.

Žingsnis 4

Carbonara su kiaušiniu Žingsnis 4
Kol spagečiai verda, paruoškite "Carbonara" padažą. Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite šoninę ir kelias minutes pakepinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 5

Carbonara su kiaušiniu Žingsnis 5
Į keptuvę suberkite česnaką ir kepkite šoninę, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 6

Carbonara su kiaušiniu Žingsnis 6
Į keptuvę supilkite grietinėlę ir dvi minutes troškinkite mėsą. Tada į mėsą sudėkite spagečius, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar dvi minutes.

Žingsnis 7

Carbonara su kiaušiniu Žingsnis 7
Į keptuvę įmuškite kiaušinio trynį, sumaišykite jį su makaronais ir išjunkite ugnį. Palikite spagečius keptuvėje porai minučių, tada sudėkite į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos