Publikavimo data: 2024-03-25
Makaronai carbonara
Makaronai carbonara - tai spagečiai su šonine ir padažu. Tai populiarus itališkas patiekalas, mėgstamas visame pasaulyje. Jį lengva paruošti, o rezultatas nuostabus.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką arba perspauskite jį per česnakų presą.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite šoninę.
Žingsnis 3
Į gilų puodą įpilkite vandens, užvirinkite, pasūdykite ir sudėkite makaronus. Virkite, kol suminkštės, bet nepervirkite.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Į keptuvę sudėkite šoninę ir česnaką ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Tada sudėkite grietinėlę ir išvirtus makaronus, troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 6
Tada į keptuvę suberkite tarkuotą sūrį, viską gerai išmaišykite ir troškinkite dar 3 minutes, kol visiškai iškeps.
Kategorijos