Publikavimo data: 2024-02-04
Spagečiai carbonara receptas
Iki šiol Italijos regionai ginčijasi, kur tiksliai buvo išrastas šis visame pasaulyje žinomas patiekalas. Kol kas šioje kovoje pirmauja Lacijus: kiekvienas šio regiono sostinės Romos restoranas sako, kad jo patiekalai yra geriausi pasaulyje. Pasinaudoję mūsų receptu, galėsite pasigaminti šią garsiąją tešlą taip pat gerai kaip ir Romoje.
Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką. Atskirkite trynius nuo baltymų. Smulkiai sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepkite šoninę iki auksinės spalvos, tada sudėkite česnaką ir viską kartu pakepinkite 1 minutę.
Žingsnis 3
Supilkite vyną ir 3-4 minutes garinkite alkoholį, sudėkite sviestą.
Žingsnis 4
Spagečius virkite pasūdytame vandenyje, kol jie bus al dente, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais.Svarbu nepervirti makaronų, nes virimo metu jie sugers daugiau padažo ir taps dar minkštesni.
Žingsnis 5
Spagečius nusausinkite ir perkelkite į keptuvę su šonine ir česnaku, sudėkite trynius ir dalį sūrio, greitai išmaišykite ir nukelkite makaronus nuo ugnies.
Žingsnis 6
Paruoštus makaronus pabarstykite likusiu sūriu ir juodaisiais pipirais ir patiekite.
Kategorijos