Itališka karbonara pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Itališka karbonara

Itališki makaronai carbonara yra vienas populiariausių patiekalų visame pasaulyje. Tradicinį makaronų receptą sudaro trys pagrindiniai ingredientai: spagečiai, šoninė ir kietasis sūris. Carbonara būna labai sotūs, skanūs ir aromatingi. Įdėkite šviežių bazilikų, vyšninių pomidorų ir Provanso žolelių, kad patiekalas sužibėtų naujomis skonio spalvomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
390 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Itališka karbonara Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite vidutinio dydžio 1 cm gabalėliais.

Žingsnis 2

Itališka karbonara Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite vieną kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Itališka karbonara Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į kiaušinių masę.

Žingsnis 4

Itališka karbonara Žingsnis 4
Gerai išmaišykite kiaušinių ir sūrio mišinį.

Žingsnis 5

Itališka karbonara Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu pakepinkite česnaką, kol jis taps auksinis.

Žingsnis 6

Itališka karbonara Žingsnis 6
Į pakepintą česnaką sudėkite šoninės gabalėlius ir viską 10 minučių kepkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 7

Itališka karbonara Žingsnis 7
Į keptuvę su šonine sudėkite spagečius, supilkite kiaušinių ir sūrio mišinį ir viską gerai išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir kepkite būsimą karbonarą 5 minutes.

Žingsnis 8

Itališka karbonara Žingsnis 8
Itališka karbonara paruošta. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos