Publikavimo data: 2024-03-27
Itališka karbonara
Itališki makaronai carbonara yra vienas populiariausių patiekalų visame pasaulyje. Tradicinį makaronų receptą sudaro trys pagrindiniai ingredientai: spagečiai, šoninė ir kietasis sūris. Carbonara būna labai sotūs, skanūs ir aromatingi. Įdėkite šviežių bazilikų, vyšninių pomidorų ir Provanso žolelių, kad patiekalas sužibėtų naujomis skonio spalvomis.
Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite vidutinio dydžio 1 cm gabalėliais.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite vieną kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į kiaušinių masę.
Žingsnis 4
Gerai išmaišykite kiaušinių ir sūrio mišinį.
Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu pakepinkite česnaką, kol jis taps auksinis.
Žingsnis 6
Į pakepintą česnaką sudėkite šoninės gabalėlius ir viską 10 minučių kepkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 7
Į keptuvę su šonine sudėkite spagečius, supilkite kiaušinių ir sūrio mišinį ir viską gerai išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir kepkite būsimą karbonarą 5 minutes.
Žingsnis 8
Itališka karbonara paruošta. Gero apetito.
Kategorijos