Carbonara su šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Carbonara su šonine

Svarbu pasirinkti geros kokybės lašinius. Ant jos odelės neturi būti dėmių, įtrūkimų ar šerių. Riebalų sluoksnio storis neturėtų viršyti 1,5 cm. Jei odelėje yra šerių, vadinasi, renkatės šoninę. Jos geriau nenaudoti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Carbonara su šonine Žingsnis 1
Išvirkite makaronus. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, įberkite druskos ir suberkite spagečius. Vėl užvirinkite vandenį. Sumažinkite ugnį ir virkite spagečius 8-10 minučių. Išjunkite ugnį ir išverskite makaronus į sietelį, kad nusivarvėtų. Grįžkite atgal į puodą. Nuplauti nereikia.

Žingsnis 2

Carbonara su šonine Žingsnis 2
Pradėkite ruošti padažą. Paimkite gilią keptuvę ir įpilkite į ją aliejaus. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Sudėkite šoninę ir česnaką. Maišydami kepkite 5 minutes. Suberkite maltus pipirus, grietinėlę ir išmaišykite. Kepkite dar 1 minutę. Nuimkite keptuvę nuo ugnies.

Žingsnis 3

Carbonara su šonine Žingsnis 3
Baigti gaminti. Į keptuvę su šonine sudėkite išvirtus makaronus. Įdėkite 2 sveikus žalius kiaušinius ir 1 kiaušinio trynį. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Ingredientus gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos