Publikavimo data: 2025-08-18
"Caro kailis" su raudona žuvimi ir krevetėmis
"Caro paltas su raudona žuvimi ir krevetėmis - sujungia du įdomius akcentus. Smulkiai pjaustyti svogūnai, orinė daržovių pagalvėlė ir kiaušiniai tik papildo pagrindinius solistus, neužgoždami švelnaus sviestinio skonio.
Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite smulkia tarka, prieš tai pašalinę jų odelę.
Žingsnis 2
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas smulkia tarka. Nesistenkite palikti didelių gabalų, nes su jais salotos praras savo pasakišką orumą.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.
Žingsnis 4
Nuimkite kiaušinių lukštus, atskirkite baltymus ir trynius. Pirmiausia sutarkuokite baltymus, paskui trynius, o tarkuotą masę sudėkite į atskirus indelius.
Žingsnis 5
Peiliu nulupkite raudonosios žuvies odą. Tada supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 6
Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 7
Sudėkite salotas. Tam paimkite kepimo žiedą. Nepamirškite, kad po kiekvieno sluoksnio reikia užtepti ploną majonezo sluoksnį. Sluoksniai eilės tvarka: bulvės, žuvis, svogūnai ir morkos, baltymai, burokėliai. Pabaiga - ant viršaus paskleiskite tarkuotą trynį, nesistengdami padaryti vientiso sluoksnio.
Žingsnis 8
Nuimkite žiedą. Papuoškite kailį raudonaisiais ikrais. Nubrėžkite aštuonių mažų stikliukų apskritimą ir kompozicijos viduryje padėkite tašką. Papuošimą užbaigkite krapų lapeliais.
Žingsnis 9
Prašmatnios salotos paruoštos. Gero apetito!
Kategorijos