Publikavimo data: 2025-08-19
Caro paltas su raudona žuvimi, krevetėmis ir krabų lazdelėmis
Nuo senų laikų žuvis ant stalo buvo laikoma delikatesu. Raudona žuvis laikoma geriausiu aminorūgščių ir baltymų šaltiniu. Ji stiprina imunitetą, sąnarius ir širdį, išsaugo jaunystę, suteikia energijos ir net mažina stresą. Tai unikalus produktas, kurį rekomenduojama valgyti absoliučiai visiems. Raudonąją žuvį reikėtų valgyti maždaug 3 kartus per savaitę, kad ji būtų maksimaliai naudinga organizmui. Raudonajai žuviai ruošti naudojami įvairūs būdai - nuo pačių paprasčiausių iki išskirtinių. Tokio vertingo produkto mėsa turi didžiulę paklausą visuose pasaulio restoranuose.
Žingsnis 1
Sudėkite salotas sluoksniais tokia tvarka: bulvės, majonezas, žuvis, svogūnai, tryniai, majonezas, krabų lazdelės, majonezas.
Žingsnis 2
Tada sudėkite morkas ir krevetes. Ant viršutinio sluoksnio dėkite baltymus ir majonezą.
Kategorijos