Caro paltas su raudona žuvimi, krevetėmis ir krabų lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Caro paltas su raudona žuvimi, krevetėmis ir krabų lazdelėmis

Nuo senų laikų žuvis ant stalo buvo laikoma delikatesu. Raudona žuvis laikoma geriausiu aminorūgščių ir baltymų šaltiniu. Ji stiprina imunitetą, sąnarius ir širdį, išsaugo jaunystę, suteikia energijos ir net mažina stresą. Tai unikalus produktas, kurį rekomenduojama valgyti absoliučiai visiems. Raudonąją žuvį reikėtų valgyti maždaug 3 kartus per savaitę, kad ji būtų maksimaliai naudinga organizmui. Raudonajai žuviai ruošti naudojami įvairūs būdai - nuo pačių paprasčiausių iki išskirtinių. Tokio vertingo produkto mėsa turi didžiulę paklausą visuose pasaulio restoranuose.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Caro paltas su raudona žuvimi, krevetėmis ir krabų lazdelėmis Žingsnis 1
Sudėkite salotas sluoksniais tokia tvarka: bulvės, majonezas, žuvis, svogūnai, tryniai, majonezas, krabų lazdelės, majonezas.

Žingsnis 2

Caro paltas su raudona žuvimi, krevetėmis ir krabų lazdelėmis Žingsnis 2
Tada sudėkite morkas ir krevetes. Ant viršutinio sluoksnio dėkite baltymus ir majonezą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos