Caro paštetas su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Caro paštetas su grybais

Paštetai yra svarbi bet kurios pasaulio virtuvės dalis. Beveik ant bet kurio šventinio stalo, o ypač švediškuose stalčiuose, galima rasti tokį patiekalą. Jie patiekiami kaip kišas, sumuštinių įdarai ir kaip atskiras patiekalas. Carinis paštetas su grybais yra puikus šios rūšies atstovas, kuris ne tik nenuvils, bet net nustebins visus savo išskirtiniu skoniu ir subtilia tekstūra.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Caro paštetas su grybais Žingsnis 1
Grybus supjaustykite ne per dideliais gabalėliais. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite grybus ir dar 5-10 min. kepkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Caro paštetas su grybais Žingsnis 2
Į svogūnus ir grybus supilkite grietinėlę, pagal skonį įberkite druskos ir troškinkite dar 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek atvėsti. Į atvėsusį mišinį įberkite muskato riešuto ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Caro paštetas su grybais Žingsnis 3
Sudėkite grybus, grietinėlę ir svogūnus į maišytuvo indą ir dideliu greičiu sumaišykite iki vientisos ir tirštos masės. Jei reikia, pagardinkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
grybų patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paštetai, paprastai, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, daržovių ir grybų paštetai, vaizdo įrašo receptas, be įprastų alergenų, receptų knyga, grybų paštetai

Kategorijos