Publikavimo data: 2024-06-09
Caro salotos su lašiša
Karališkieji patiekalai išsiskyrė tuo, kad juos gamino užsienio virėjai. Vienas iš tokių patiekalų buvo imperatoriškosios salotos su lašiša. Recepto pavadinimas įrodo, kad šios salotos negali būti ruošiamos kasdieniam stalui. Tačiau ja galima palepinti artimuosius, taip pat giminaičius šventinę dieną.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves, kol suminkštės, nulupkite odelę. Supjaustykite mažais kubeliais ir sutarkuokite sūrį stambia tarka. Raudoną žuvį supjaustykite kubeliais. Išvirkite ir nulupkite krevetes. Kiaušinius išvirkite kietai, nulupkite lukštus.
Žingsnis 2
Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus supjaustykite kubeliais. Salotų lapus sudėkite į lėkštę. Ant jų užtepkite kiaušinių baltymų sluoksnį. Aptepkite juos majonezu. Tada išdėliokite raudonąją žuvį ir užpilkite majonezu. Tada sudėkite bulves. Tada sudėkite krevetes, tada sūrį ir vėl majonezą. Galiausiai ant viršaus sudėkite ikrus ir paskirstykite juos po visą paviršių.
Kategorijos