Salotos "Carskij" su ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Carskij" su ikrais

Salotos "Carskij" su ikrais yra delikatesinis užkandis iš jūros gėrybių tartaletėse. Patiekalą geriau ruošti su tikrais lašišų ikrais. Jei jų neturite, galite pakeisti pigesniu produktu - imituotais raudonaisiais ikrais iš mažiau vertingų žuvų rūšių: paltuso, cyplių, menkės ar jūros dumblių. Tokiame produkte paprastai naudojami dažikliai. Apskritai tokie ikrai yra nekenksmingi, tačiau jų skonis tik iš tolo primena natūralius lašišų ikrus.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Carskij" su ikrais Žingsnis 1
Paruoškite jūros gėrybes. Krevetes apšlakstykite citrinos sultimis. Įdėkite česnako ir juodųjų pipirų. Palikite mirkti 10-15 minučių. Tuo tarpu puode užvirkite vandenį. Į jį 4 minutes nuleiskite kalmarus. Tada atvėsinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos "Carskij" su ikrais Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius. Kietai virtus kiaušinius virkite 10 minučių. Atvėsinkite, nulupkite. Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite vidutine tarka.

Žingsnis 3

Salotos "Carskij" su ikrais Žingsnis 3
Pagaminkite "caro" salotas su ikrais. Į dubenį sudėkite kalmarus, lašišą ir krevetes. Sudėkite pomidorus ir kiaušinius. Užpilkite majonezu. Pagardinkite druska. Išmaišykite. Išdėliokite į tartaletes. Ant viršaus uždėkite ikrų. Dėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos