Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Tsarsky"
Salotos "Caras" - labai skanus ir gražus šventinis užkandis, kurio pavadinimas kalba pats už save. Patiekalas gaminamas iš kilmingos raudonos žuvies. Galite vartoti sūdytą, rūkytą lašišą, rausvąją lašišą, upėtakį, keta, ruonį, belugą. Kas ką labiau mėgsta. Rinkdamiesi atkreipkite dėmesį į žuvies spalvą. Ji turėtų būti natūraliai rausva. O paviršius - švarus, šviežias, be pageltimo. Lašišos ir upėtakio, auginamų dirbtinėmis sąlygomis, naudojant dažiklius, mėsos spalva gali būti ryškiai raudona.
Žingsnis 1
Išvirkite morkas. Užpilkite daržoves vandeniu. Užvirkite. Virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių, kol pusiau išvirs. Šakninės daržovės išorė turi tapti minkšta, tačiau viduje ji turi likti šiek tiek kieta. Atvėsinkite, sutarkuokite arba supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius. Vištienos kiaušinius virkite kietai 10 minučių. Atvėsinkite šaltu vandeniu. Nulupkite. Vištienos baltymą sutarkuokite smulkia tarka. Tą patį padarykite ir su tryniu. Kiaušinių dalis išdėliokite skirtingose lėkštėse.
Žingsnis 3
Surinkite salotas "Carskij". Gilią salotinę uždenkite maistine plėvele taip, kad ji siektų indo kraštus. Išdėliokite vištienos baltymus, užtepkite majonezo tinklelį. Toliau paskleiskite morkas ir majonezą. Išdėliokite žuvį ir vėl užtepkite majonezo. Paskleiskite alyvuoges, patepkite majonezu. Išdėliokite krabų lazdeles ir vėl majonezo. Apverskite salotas į plokščią lėkštę. Nuimkite maistinę plėvelę. Ant viršaus užtepkite tarkuotą kiaušinio trynį, užtepkite majonezo, papuoškite krapais.
Kategorijos