Caro salotos su lašiša ir raudonaisiais ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Caro salotos su lašiša ir raudonaisiais ikrais

Šiandien lašišos galima įsigyti šių rūšių: šviežios, šviežiai šaldytos, rūkytos, sūdytos. Ši žuvis yra gana brangus produktas, todėl įprasta, kad lašiša būna tik ant šventinio stalo ir yra tikras delikatesas. Tačiau, nepaisant to, lašišos mėsa yra labai naudinga žmogaus organizmui. Reguliarus lašišos vartojimas maiste padeda stiprinti imunitetą, taip pat gerina kitų organizmo funkcijų veiklą. Šiuo metu išrasta daugybė patiekalų, kuriuose naudojama ši žuvis. Dažniausiai ji kepama, gruzdinama, marinuojama arba dedama į salotas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Caro salotos su lašiša ir raudonaisiais ikrais Žingsnis 1
Salotas sudėkite į patogų dubenį tokiais sluoksniais: salotų lapai, baltosios salotos, majonezas, žuvis, majonezas.

Žingsnis 2

Caro salotos su lašiša ir raudonaisiais ikrais Žingsnis 2
Toliau sluoksniuokite bulves, majonezą, krevetes. Salotų viršų pabarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vakarienė, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, caro salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, kiaušinių salotos, majonezo salotos, raudonųjų ikrų salotos, daržovių salotos, česnakinės salotos, tartaletės salotos

Kategorijos