Publikavimo data: 2025-08-17
Caro salotos su lašiša ir raudonaisiais ikrais
Šiandien lašišos galima įsigyti šių rūšių: šviežios, šviežiai šaldytos, rūkytos, sūdytos. Ši žuvis yra gana brangus produktas, todėl įprasta, kad lašiša būna tik ant šventinio stalo ir yra tikras delikatesas. Tačiau, nepaisant to, lašišos mėsa yra labai naudinga žmogaus organizmui. Reguliarus lašišos vartojimas maiste padeda stiprinti imunitetą, taip pat gerina kitų organizmo funkcijų veiklą. Šiuo metu išrasta daugybė patiekalų, kuriuose naudojama ši žuvis. Dažniausiai ji kepama, gruzdinama, marinuojama arba dedama į salotas.
Žingsnis 1
Salotas sudėkite į patogų dubenį tokiais sluoksniais: salotų lapai, baltosios salotos, majonezas, žuvis, majonezas.
Žingsnis 2
Toliau sluoksniuokite bulves, majonezą, krevetes. Salotų viršų pabarstykite sūriu.
Kategorijos