"Caro" salotų receptas žingsnis po žingsnio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

"Caro" salotų receptas žingsnis po žingsnio

Klasikiniame "caro" salotų recepte numatyta naudoti raudonuosius ikrus, dažniausiai lašišų ikrus. Be delikateso, į sudėtį įeina įvairūs produktai: mėsa, žuvis, jūros gėrybės, daržovės, grybai. Svarbu atkreipti dėmesį į užkandžio dizainą - salotos formuojamos sluoksniais, suteikiant patiekalui įvairių formų. Jis gali būti gaminamas sklindžio, užkandinio pyrago ar ritinio pavidalo. Raudonųjų ikrų galite dėti tiesiai į salotas arba papuošti tik viršų - lengvai pabarstyti paviršių arba išdėlioti sluoksnį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

"Caro" salotų receptas žingsnis po žingsnio Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Kalmarų žiedus perpjaukite į dvi dalis. Sūrį ir kiaušinius supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Česnaką išspauskite per presą.

Žingsnis 2

"Caro" salotų receptas žingsnis po žingsnio Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sudėkite kalmarų žiedus ir krevečių puseles į salotinę, apšlakstykite trupučiu citrinos sulčių. Sudėkite kiaušinį ir sūrio kubelius. Majonezą sumaišykite su česnaku, išmaišykite, suberkite į salotų dubenį. Ant viršaus užberkite ikrų, šiek tiek palikite patiekti. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais. Atsargiai maišykite iš apačios į viršų, kad nesutraiškytumėte kiaušinių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vakarienė, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, caro salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, kiaušinių salotos, majonezo salotos, raudonųjų ikrų salotos, daržovių salotos, česnakinės salotos, tartaletės salotos

Kategorijos