"Caro" salotų receptas žingsnis po žingsnio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

"Caro" salotų receptas žingsnis po žingsnio

Klasikiniame "caro" salotų recepte numatyta naudoti raudonuosius ikrus, dažniausiai lašišų ikrus. Be delikateso, į sudėtį įeina įvairūs produktai: mėsa, žuvis, jūros gėrybės, daržovės, grybai. Svarbu atkreipti dėmesį į užkandžio dizainą - salotos formuojamos sluoksniais, suteikiant patiekalui įvairių formų. Jis gali būti gaminamas sklindžio, užkandinio pyrago ar ritinio pavidalo. Raudonųjų ikrų galite dėti tiesiai į salotas arba papuošti tik viršų - lengvai pabarstyti paviršių arba išdėlioti sluoksnį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Caro" salotų receptas žingsnis po žingsnio Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Kalmarų žiedus perpjaukite į dvi dalis. Sūrį ir kiaušinius supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Česnaką išspauskite per presą.

Žingsnis 2

"Caro" salotų receptas žingsnis po žingsnio Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sudėkite kalmarų žiedus ir krevečių puseles į salotinę, apšlakstykite trupučiu citrinos sulčių. Sudėkite kiaušinį ir sūrio kubelius. Majonezą sumaišykite su česnaku, išmaišykite, suberkite į salotų dubenį. Ant viršaus užberkite ikrų, šiek tiek palikite patiekti. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais. Atsargiai maišykite iš apačios į viršų, kad nesutraiškytumėte kiaušinių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos