Publikavimo data: 2024-10-22
Česnakas svieste bet kokiam užkandžiui
Klasikinis sviestas visiškai nesuteikia skrebučiui originalaus skonio, todėl galite pasigaminti naują sviesto versiją, kuri tokiam paprastam pusryčių ar popietės užkandžiui suteiks originalumo. Kartu patiekalo sudėtis yra ir sveika, nes česnakuose yra vitaminų C, B6, B1, B2, o svieste - vitaminų A, B, C ir K.
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite minkštą sviestą, suberkite smulkiai supjaustytas petražoles. Taip pat į sviestą įpilkite citrinos sulčių. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoštą mišinį sudėkite į maistinę plėvelę, atsargiai suvyniokite į ritinio formą ir 120 minučių padėkite į šaldytuvą. Pageidautina suktinuką plėvelėje padėti ant lėkštės, kad jis tolygiai sustingtų.
Kategorijos