Publikavimo data: 2025-08-20
Česnakinė bulvių košė su sultiniu
Tradicinė bulvių košė dažnai ruošiama šventiniam stalui įvairių švenčių proga. Aštrių patiekalų mėgėjai gali paįvairinti įprastą garnyrą, padarydami jį aštresnį! Į bulvių košę pridėjus česnako ir maltų juodųjų pipirų, ji taps daug aštresnė. Bulvės verdamos atskiestame sultinyje, kuris taip pat šiek tiek pakeičia įprastą patiekalo skonį. Patiekite česnakinę bulvių košę, gardindami ją žalumynais. Tai gali būti smulkiai supjaustyti žalieji svogūnai arba petražolės!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos supjaustykite bulves vidutinio dydžio gabalėliais, kad galėtumėte jas išvirti.
Žingsnis 2
Paimkite didelį puodą ir sudėkite į jį bulves. Pripilkite vandens ir įpilkite mėsos sultinio. Į puodą įdėkite česnako skilteles ir virkite bulves, kol suminkštės. Tai užtruks 10 arba 15 minučių nuo virimo pradžios, priklausomai nuo bulvių dydžio.
Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, išpilkite iš puodo skystį.
Žingsnis 4
Specialiu trintuvu sutrinkite bulves iki košės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Bulvių košę sudėkite į lėkštę ir pabarstykite šviežiomis žolelėmis. Atlikta!
Kategorijos