Česnakinė bulvių košė su sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Česnakinė bulvių košė su sultiniu

Tradicinė bulvių košė dažnai ruošiama šventiniam stalui įvairių švenčių proga. Aštrių patiekalų mėgėjai gali paįvairinti įprastą garnyrą, padarydami jį aštresnį! Į bulvių košę pridėjus česnako ir maltų juodųjų pipirų, ji taps daug aštresnė. Bulvės verdamos atskiestame sultinyje, kuris taip pat šiek tiek pakeičia įprastą patiekalo skonį. Patiekite česnakinę bulvių košę, gardindami ją žalumynais. Tai gali būti smulkiai supjaustyti žalieji svogūnai arba petražolės!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Česnakinė bulvių košė su sultiniu Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos supjaustykite bulves vidutinio dydžio gabalėliais, kad galėtumėte jas išvirti.

Žingsnis 2

Česnakinė bulvių košė su sultiniu Žingsnis 2
Paimkite didelį puodą ir sudėkite į jį bulves. Pripilkite vandens ir įpilkite mėsos sultinio. Į puodą įdėkite česnako skilteles ir virkite bulves, kol suminkštės. Tai užtruks 10 arba 15 minučių nuo virimo pradžios, priklausomai nuo bulvių dydžio.

Žingsnis 3

Česnakinė bulvių košė su sultiniu Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, išpilkite iš puodo skystį.

Žingsnis 4

Česnakinė bulvių košė su sultiniu Žingsnis 4
Specialiu trintuvu sutrinkite bulves iki košės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Česnakinė bulvių košė su sultiniu Žingsnis 5
Bulvių košę sudėkite į lėkštę ir pabarstykite šviežiomis žolelėmis. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos