Česnakiniai grybai su bulvėmis orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Česnakiniai grybai su bulvėmis orkaitėje

Toks patiekalas kaip drugeliai su bulvėmis ir česnakiniu padažu jau seniai iš namų virtuvės persikėlė į restorano virtuvę. Žmonės vis labiau trokšta naminių senovinių patiekalų, ir ne veltui. Jie skanūs, sotūs ir juose gausu natūralių produktų. Šiame recepte iš modernesnių ingredientų dalyvauja sūris ir majonezas, tačiau jie gerokai pagerina patiekalo skonį. Ir su juo gali susidoroti visi virėjai, nepriklausomai nuo patirties.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Česnakiniai grybai su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 1
Bulves pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Jei bulvės mažos, palikite jas tokias, kokios yra, jei didelės, supjaustykite gabaliukais.

Žingsnis 2

Česnakiniai grybai su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 2
Sumaišykite grietinėlę su majonezu. Sudėkite smulkintą česnaką ir išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Česnakiniai grybai su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 3
Pusę bulvių sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą. Tada sudėkite grybus ir ant viršaus uždėkite antrąją bulvių pusę. Užpilkite padažu.

Žingsnis 4

Česnakiniai grybai su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 4
Indą kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Likus 10 minučių iki pabaigos pabarstykite sūriu ir žolelėmis ir baigkite kepti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos