Publikavimo data: 2024-05-25
Česnakiniai grybai su bulvėmis orkaitėje
Toks patiekalas kaip drugeliai su bulvėmis ir česnakiniu padažu jau seniai iš namų virtuvės persikėlė į restorano virtuvę. Žmonės vis labiau trokšta naminių senovinių patiekalų, ir ne veltui. Jie skanūs, sotūs ir juose gausu natūralių produktų. Šiame recepte iš modernesnių ingredientų dalyvauja sūris ir majonezas, tačiau jie gerokai pagerina patiekalo skonį. Ir su juo gali susidoroti visi virėjai, nepriklausomai nuo patirties.
Žingsnis 1
Bulves pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Jei bulvės mažos, palikite jas tokias, kokios yra, jei didelės, supjaustykite gabaliukais.
Žingsnis 2
Sumaišykite grietinėlę su majonezu. Sudėkite smulkintą česnaką ir išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Pusę bulvių sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą. Tada sudėkite grybus ir ant viršaus uždėkite antrąją bulvių pusę. Užpilkite padažu.
Žingsnis 4
Indą kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Likus 10 minučių iki pabaigos pabarstykite sūriu ir žolelėmis ir baigkite kepti.
Kategorijos