Česnakų cholodets pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Česnakų cholodets

Tradiciškai kolodetai gaminami iš mėsos sultinio ir labai ilgai verdami, kad išsiskirtų želatina. Ypač rekomenduojama vartoti esant lūžiams, kad kaulai geriau susilietų. Šiame patiekale esantys vitaminai, mikro- ir makroelementai gerai veikia odos, plaukų, nagų būklę. Česnakas yra nuostabios cheminės sudėties augalas. Jis stiprina imuninę sistemą, teigiamai veikia kepenis, padeda stabilizuoti kraujospūdį ir yra puikus antiseptikas.
Gaminimo laikas
690 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Česnakų cholodets Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Sudėkite visą mėsą į gilų puodą. Užpilkite vandeniu ir palaukite, kol užvirs. Uždenkite puodą dangčiu. Troškinkite 6 valandas ant silpnos ugnies. Jei susidaro putų, nuplaukite jas. Likus valandai iki virimo pabaigos sudėkite daržoves, lauro lapą, pipirus. Druska.

Žingsnis 2

Česnakų cholodets Žingsnis 2
Paruoškite sultinį, mėsą ir morkas. Išimkite morkas, lauro lapą ir svogūną. Sultinį perkoškite per sietelį ir marlę. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Česnakų cholodets Žingsnis 3
Baigti virti šaltibarščius. Sudėkite mėsą į formeles, įdėkite česnako. Užpilkite sultiniu ir įdėkite į šaldytuvą mažiausiai 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos