Česnaku kepti baklažanai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Česnaku kepti baklažanai

Tai patiekalas aštrių užkandžių mėgėjams.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Česnaku kepti baklažanai Žingsnis 1
Baklažanus nuplaukite, supjaustykite žiedais, pasūdykite.

Žingsnis 2

Česnaku kepti baklažanai Žingsnis 2
Baklažanus kepkite keptuvėje, kol iškeps.

Žingsnis 3

Česnaku kepti baklažanai Žingsnis 3
Padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Žingsnis 4

Česnaku kepti baklažanai Žingsnis 4
Marinatui išspauskite česnaką, įberkite druskos, cukraus, pipirų, acto ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Česnaku kepti baklažanai Žingsnis 5
Paruoštus baklažanus 3-5 minutes dėkite į marinatą.

Žingsnis 6

Česnaku kepti baklažanai Žingsnis 6
Perkelkite į kitą indą ir uždenkite dangčiu, kad baklažanų odelė suminkštėtų. Palikite 10-15 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos