Česnaku pagardintos korėjietiškos morkų salotos su rūkyta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Česnaku pagardintos korėjietiškos morkų salotos su rūkyta dešra

Aštrios korėjietiškos morkų salotos, skirtos aštrių užkandžių mėgėjams, tikrai turėtumėte pasiimti šį receptą sau. Salotos gerai pagardintos česnaku, jas drąsiai galima vadinti vitamininėmis ir labai naudingomis. Puikus priedas prie keptų bulvių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Česnaku pagardintos korėjietiškos morkų salotos su rūkyta dešra Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite korėjietiškas morkas, dešrą, sūrį, konservuotus kukurūzus, česnaką. Pagal skonį pagardinkite pipirais ir įberkite petražolių.

Žingsnis 2

Česnaku pagardintos korėjietiškos morkų salotos su rūkyta dešra Žingsnis 2
Prieš pat patiekdami pagardinkite majonezu. Viską labai atsargiai sumaišykite, kad ingredientai nesusimaišytų ir salotos būtų puresnės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos