Publikavimo data: 2024-03-24
Vištienos suktinukai su sūriu
Švelnūs ir sotūs vištienos suktinukai su sūriu tiesiog privalo atsirasti ant jūsų stalo. Pirma, sūrio ir vištienos derinys yra vienas geriausių kulinarinių derinių, antra, vištiena pasižymi puikiomis skoninėmis savybėmis, be to, joje yra daug žmogui reikalingų baltymų ir mikroelementų. Geras sprendimas bus pridėti žalumynų. Tai šiam patiekalui suteiks skonio ir "sušildys" skonio receptorius.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žoleles ir česnakus.
Žingsnis 3
Supjaustykite mėsą plačiomis plokštėmis, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 4
Vištieną apskrudinkite. Kad būtų patogiau ir kad darbo stalas būtų švarus, gabalėlius galite suvynioti į maišelį.
Žingsnis 5
Pabarstykite filė gabalėlius druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Tolygiai paskleiskite česnaką ant kiekvieno gabalėlio paviršiaus.
Žingsnis 7
Vieną riekelės kraštą aptepkite sūriu.
Žingsnis 8
Šalia sūrio sudėkite žalumynus.
Žingsnis 9
Suvyniokite vištienos gabalėlius į ritinėlius.
Žingsnis 10
Vištienos suktinukus apvoliokite miltuose.
Žingsnis 11
Įkaitinkite keptuvę. Patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite suktinukus.
Žingsnis 12
Kepkite iš visų pusių, kol apskrus.
Kategorijos