Publikavimo data: 2025-08-18
Chafan salotos su kumpiu ir baltaisiais ridikėliais
Dažniausi šventinio stalo svečiai - salotos! O daugumai receptų reikia brangių produktų arba ne brangių, bet tokių, kurių paprastai nėra šaldytuve! Salotos "Chafan" ruošiamos labai paprastai, o produktų rinkinį visada turi bet kuri šeimininkė. Jas galima ruošti ne tik šventei, bet ir bet kurią dieną.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite ilgomis juostelėmis ir apkepkite truputį augalinio aliejaus, kol jos taps auksinės spalvos, išklokite ant servetėlės, kad perteklius susigertų.
Žingsnis 2
Morkas, burokėlius ir ridikėlius sutarkuokite korėjietiška tarka.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, dešrą supjaustykite kubeliais ir apkepkite keptuvėje, sudėkite ant servetėlės.
Žingsnis 4
Į didelį apvalų indą sudėkite visus paruoštus produktus, kukurūzus, pabarstykite sausu česnaku (jei norite, galite įdėti bet kokių maltų prieskonių), į vidurį įpilkite majonezo.
Kategorijos