Cholodecas stiklainiuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Cholodecas stiklainiuose

Cholodecas - tai patiekalas, dažnai patiekiamas per šventines vaišes. Ir ne veltui: užkandžiaujant kolodetais, rytinis pagirių metas gali būti ne toks sunkus. Dėl to, kad jo sudėtyje yra aminorūgšties glicino, kuris stimuliuoja smegenis. Šaltibarščių virimas yra ilgas procesas, tačiau šaltibarščiai stiklainiuose šią problemą išsprendžia. Šis gaminimo būdas leis iš anksto pasiruošti šaltibarščių žiemai ir bet kada pradžiuginti save mėgstamu užkandžiu.
Gaminimo laikas
600 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
15 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cholodecas stiklainiuose Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Supjaustykite kiaulieną gabaliukais, sudėkite ją į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Užvirus nugriebkite putas ir virkite ant mažos ugnies, kol mėsa pradės atsiskirti nuo kaulo - apie 1,5-2 val.

Žingsnis 2

Cholodecas stiklainiuose Žingsnis 2
Paruoškite atsargas. Išimkite kiaulieną iš sultinio ir padėkite ją atvėsti. Sultinį vėl užvirinkite. Kai mėsa šiek tiek atvės, atskirkite ją nuo kaulų ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite mėsos gabaliukus į sultinį, įberkite druskos, pipirų ir lauro lapų ir virkite dar 6-7 valandas.

Žingsnis 3

Cholodecas stiklainiuose Žingsnis 3
Saugokite šaltą vandenį. Supilkite sultinį ir mėsą į sterilius stiklainius, uždarykite dangteliais, apverskite aukštyn kojomis ir uždenkite antklode. Kai stiklainiai visiškai atvės, padėkite juos laikyti šaltoje vietoje (šaldytuve arba rūsyje).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos