Cholodets orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Cholodets orkaitėje

Kholodets orkaitėje - tai nesudėtingas būdas paruošti tradicinį slavišką patiekalą, nes kepant jo nereikia prižiūrėti. Be to, jis gaminamas iš labai nedidelio kiekio ingredientų. Pavyzdžiui, iš mėsos produktų reikės tik kiaulienos kumpio. Beje, yra nacionalinių šaltienos atmainų. Pavyzdžiui, gruzinų patiekalas muzhuzhi arba moldavų želė "rasol" iš gaidžio. Lenkų, vokiečių ir Balkanų virtuvėse taip pat yra patiekalų, panašių į kolodečius.
Gaminimo laikas
790 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Cholodets orkaitėje Žingsnis 1
Iškepkite kastinį. Įdėkite kastinį į keraminį indą, užpilkite vandeniu, pasūdykite, uždenkite dangčiu ir pašaukite į šaltą orkaitę. Įjunkite 180 laipsnių karštį ir kepkite kastinį 4 valandas. Tada sudėkite nesmulkintus svogūnus, morkas, salierus ir kepkite dar 30 minučių. Sudėkite česnaką, lauro lapą, pipirus ir kepkite dar pusvalandį. Išimkite nugarinę iš puodo ir leiskite jai atvėsti.

Žingsnis 2

Cholodets orkaitėje Žingsnis 2
Paruoškite šaltibarščius. Nuo kumpio pašalinkite odą ir kaulus ir supjaustykite maždaug 5 cm ilgio gabalėliais. Sultinį perkoškite. Supjaustytą nugarinę sudėkite į formą, užpilkite sultiniu ir padėkite į šaldytuvą 8 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, klasika, per 30 minučių, sala, morkų sezonas, česnakų sezonas, cholodetai, naujametiniai užkandžiai, be įprastų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, jautienos cholodetai, kiaulienos cholodetai

Kategorijos