Churchella pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Churchella

Klasikiniame variante churchkhela ingredientai yra tik graikiniai riešutai ir vynuogių sultys. Ją lengva pasigaminti namuose, nes nereikia jokios specialios įrangos. Riešutus ir sultis galima rinktis pagal savo skonį, vietoj graikinių riešutų imti anakardžių, lazdyno, žemės riešutų, migdolų arba riešutų mišinio. Sultys gali būti granatų, obuolių arba abrikosų sultys. Patogiau naudoti žalius, kokybiškus džiovintus riešutus. Skrudintus ar smulkintus riešutus sunku įsidėti į siūlą.
Gaminimo laikas
10380 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.76/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Churchella Žingsnis 1
Paruoškite graikinius riešutus. Aštria adata atsargiai suverkite graikinius riešutus ant storo siūlo. Siūlo kraštus sutvirtinkite mazgeliais.

Žingsnis 2

Churchella Žingsnis 2
Paruoškite tartarą. Vynuogių sultis 3 valandas virkite ant silpnos ugnies, palaipsniui suberkite cukrų ir nugriebkite putas. Atvėsinkite iki 45 laipsnių, nuolat maišydami suberkite miltus. Virkite ant silpnos ugnies dar 1 valandą.

Žingsnis 3

Churchella Žingsnis 3
Paruoškite churchkhela. Kiekvieną riešutų ryšulėlį pamerkite į tatarą tris kartus trumpais intervalais po pusę minutės ir pakabinkite džiūti 1 savaitei.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos