Publikavimo data: 2024-06-09
Cinamono manų kruopos
Cinamoninė manų košė maloniai nustebins pieniškos košės mėgėjus. Atrodytų, kas čia neįprasto? Juk manų kruopos laikomos neįdomiomis. Tačiau ne viskas taip paprasta. Kadaise ji buvo vadinama "grūdų karaliene". O "mana" ji buvo vadinama todėl, kad "dangaus mana, kurią Visagalis siuntė žmonėms". Nors grūdai atsirado gana atsitiktinai, kaip kviečių perdirbimo atliekos. Ir tos atliekos virto karaliene.
Žingsnis 1
Kai pienas užvirs, supilkite manų kruopas, bet ne visas iš karto, o palaipsniui. Šluotele arba šaukštu nuolat maišykite, kad neliktų gumuliukų. Virkite apie 10 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Į košę suberkite cukrų ir sviestą. Išmaišykite ir išjunkite ugnį. Sudėkite košę į dubenį ir ant viršaus pabarstykite maltu cinamonu.
Kategorijos