Cinamono manų kruopos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Cinamono manų kruopos

Cinamoninė manų košė maloniai nustebins pieniškos košės mėgėjus. Atrodytų, kas čia neįprasto? Juk manų kruopos laikomos neįdomiomis. Tačiau ne viskas taip paprasta. Kadaise ji buvo vadinama "grūdų karaliene". O "mana" ji buvo vadinama todėl, kad "dangaus mana, kurią Visagalis siuntė žmonėms". Nors grūdai atsirado gana atsitiktinai, kaip kviečių perdirbimo atliekos. Ir tos atliekos virto karaliene.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cinamono manų kruopos Žingsnis 1
Kai pienas užvirs, supilkite manų kruopas, bet ne visas iš karto, o palaipsniui. Šluotele arba šaukštu nuolat maišykite, kad neliktų gumuliukų. Virkite apie 10 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Cinamono manų kruopos Žingsnis 2
Į košę suberkite cukrų ir sviestą. Išmaišykite ir išjunkite ugnį. Sudėkite košę į dubenį ir ant viršaus pabarstykite maltu cinamonu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos