Publikavimo data: 2024-06-15
Cinnabons su braškių įdaru
Praėjusiame amžiuje Amerikoje atsirado visų saldžiabalsių žmonių meilė. Amerikietiškos cinamoninės bandelės receptas tapo toks populiarus, kad buvo atidarytas ištisas greitojo maisto restoranų tinklas. Kiekvienos cinamoninės bandelės ypatumas - didelis cinamono ir rudojo cukraus kiekis įdare bei švelniame kreme. Jis gaminamas iš kreminio sūrio, sviesto ir cukraus pudros pagrindo. Įdaro variantų yra tiek, kiek tik leidžia jūsų fantazija! Šiame recepte naudojamos braškės!
Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų. Tada suplakite vištų kiaušinius, atskirkite baltymus nuo trynių ir į ingredientus įmaišykite tik baltymus. Maišykite ir plakite gautą masę, kol ji taps putota. Tada sudėkite trynius ir vėl plakite masę iki putų. Kitame dubenyje ištirpinkite pusę sviesto. Supilkite anksčiau paruoštą ingredientų mišinį, tada supilkite pieną ir plakite iki putų. Tada suberkite kvietinius miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite ją valandai pakilti. Per tą laiką tešla turėtų pakilti.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą ir kreminį sūrį. Suberkite cukraus pudrą ir viską išsukite mikseriu.
Žingsnis 4
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonu sluoksniu iškočiokite paruoštą mielinę tešlą. Tešlą patepkite sviestu, pabarstykite cinamonu ir ant viršaus sudėkite braškes. Suvyniokite tešlą į ritinėlį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Ant viršaus sudėkite gabalėliais į viršų. Kepkite cinamonėlius iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Iškepus keksiukams, ištraukite skardą iš orkaitės ir palikite atvėsti. Tada pertepkite kinrožes kremu iš sviesto, grietinėlės sūrio ir cukraus pudros. Sudėkite kepinius porcijomis į gražias lėkštes. Pabarstykite bandeles maltu cinamonu, papuoškite braškėmis ir patiekite. Mėgaukitės!
Kategorijos