Citrinų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Citrinų uogienė

Pagrindinis šventinio stalo patiekalas.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Citrinų uogienė Žingsnis 1
Mėsą, daržoves, druską ir prieskonius užpilkite vandeniu, virkite slėginiame puode ant mažos ugnies 5 valandas, atvėsinkite iki kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Citrinų uogienė Žingsnis 2
Mėsą suplėšykite į pluoštus, užpilkite sultiniu, papuoškite žolelėmis ir, jei norite, citrinos griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įlanka, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų užkandžiai, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, kiaušinių apkepas

Kategorijos