Publikavimo data: 2024-05-25
Jautienos biskvitas
Vienas švenčiausių patiekalų buvusioje Sovietų Sąjungoje! Zalivnoe yra labai populiarus patiekalas Rusijoje ir NVS šalyse, tačiau ne visi žino, kaip jį gaminti. Patiekalas yra šventinis, tačiau jį galima gaminti ir bet kurią kitą dieną. Taip įtiksite savo šeimai ir draugams! Jautienos sultinys su želatina suteiks tvirtumo gabalėliais supjaustytiems virtos jautienos gabalėliams, kalkėms ir morkoms. Pastarosios savo ruožtu suteikia vitaminų ir padaro patiekalą dar sveikesnį!
Žingsnis 1
Jautieną, svogūnus ir morkas virkite puode, kol suminkštės (120 minučių). Pagal skonį sultinį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Į sultinį įdėkite lauro lapą ir petražolės šaknį.
Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną kąsnio dydžio gabalėliais, morkas supjaustykite apskritimais, o laimo skilteles - griežinėliais.
Žingsnis 3
Nuovirą perkoškite ir jame atskieskite želatiną. Sultinys turi būti dar šiltas.
Žingsnis 4
Paimkite pilstymo formą. Į ją sudėkite mėsos gabalėlius, morkas ir laimą.
Žingsnis 5
Įdėkite žolelių ir užpilkite sultiniu bei želatina. Dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Paruošta!
Žingsnis 6
Jautienos biskvitas paruoštas!
Kategorijos