Jautienos biskvitas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Jautienos biskvitas

Vienas švenčiausių patiekalų buvusioje Sovietų Sąjungoje! Zalivnoe yra labai populiarus patiekalas Rusijoje ir NVS šalyse, tačiau ne visi žino, kaip jį gaminti. Patiekalas yra šventinis, tačiau jį galima gaminti ir bet kurią kitą dieną. Taip įtiksite savo šeimai ir draugams! Jautienos sultinys su želatina suteiks tvirtumo gabalėliais supjaustytiems virtos jautienos gabalėliams, kalkėms ir morkoms. Pastarosios savo ruožtu suteikia vitaminų ir padaro patiekalą dar sveikesnį!
Gaminimo laikas
280 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos biskvitas Žingsnis 1
Jautieną, svogūnus ir morkas virkite puode, kol suminkštės (120 minučių). Pagal skonį sultinį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Į sultinį įdėkite lauro lapą ir petražolės šaknį.

Žingsnis 2

Jautienos biskvitas Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną kąsnio dydžio gabalėliais, morkas supjaustykite apskritimais, o laimo skilteles - griežinėliais.

Žingsnis 3

Jautienos biskvitas Žingsnis 3
Nuovirą perkoškite ir jame atskieskite želatiną. Sultinys turi būti dar šiltas.

Žingsnis 4

Jautienos biskvitas Žingsnis 4
Paimkite pilstymo formą. Į ją sudėkite mėsos gabalėlius, morkas ir laimą.

Žingsnis 5

Jautienos biskvitas Žingsnis 5
Įdėkite žolelių ir užpilkite sultiniu bei želatina. Dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Paruošta!

Žingsnis 6

Jautienos biskvitas Žingsnis 6
Jautienos biskvitas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos