Įlanka multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Įlanka multicooker keptuvėje

Zalivnoe yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas. Šaltieji užkandžiai ir zalivnoe Rusijoje atsirado XIX a. pradžioje. Šiandien sunku įsivaizduoti šventinį stalą be šio patiekalo. Patiekalą galima paruošti ir papuošti įvairiais būdais. Tačiau vienas dalykas yra pastovus - mėsa ir daržovės užpilamos sultiniu ir paliekamos šaldytuve, kad sustingtų.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įlanka multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Sudėkite visus ingredientus į multicookerio dubenį ir užpilkite vandeniu; vanduo turi apsemti mėsą maždaug 3-4 pirštais. Įjunkite "šalto virimo" arba "troškinimo" režimą. Kai tik vištiena išvirs, į multicookerio dubenį suberkite prieskonius: druską, juoduosius pipirus, lauro lapą.

Žingsnis 2

Įlanka multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Sudedamąsias dalis užvirinkite, tada į daržoves sudėkite smulkintą česnaką ir dar 15 minučių pavirkite sultinį. Po to leiskite sultiniui atvėsti. 3 valgomiesiems šaukštams želatinos reikės apie 1300-1400 ml sultinio. Supilkite sultinį ir palaukite, kol želatina išbrinks, tada sudėkite turinį į sultinį. Tada sultinį perkoškite, mėsą susmulkinkite ir supilkite cholodets į indą. Palikite šaldytuve, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos