Publikavimo data: 2024-05-25
Įlanka multicooker keptuvėje
Zalivnoe yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas. Šaltieji užkandžiai ir zalivnoe Rusijoje atsirado XIX a. pradžioje. Šiandien sunku įsivaizduoti šventinį stalą be šio patiekalo. Patiekalą galima paruošti ir papuošti įvairiais būdais. Tačiau vienas dalykas yra pastovus - mėsa ir daržovės užpilamos sultiniu ir paliekamos šaldytuve, kad sustingtų.
Žingsnis 1
Sudėkite visus ingredientus į multicookerio dubenį ir užpilkite vandeniu; vanduo turi apsemti mėsą maždaug 3-4 pirštais. Įjunkite "šalto virimo" arba "troškinimo" režimą. Kai tik vištiena išvirs, į multicookerio dubenį suberkite prieskonius: druską, juoduosius pipirus, lauro lapą.
Žingsnis 2
Sudedamąsias dalis užvirinkite, tada į daržoves sudėkite smulkintą česnaką ir dar 15 minučių pavirkite sultinį. Po to leiskite sultiniui atvėsti. 3 valgomiesiems šaukštams želatinos reikės apie 1300-1400 ml sultinio. Supilkite sultinį ir palaukite, kol želatina išbrinks, tada sudėkite turinį į sultinį. Tada sultinį perkoškite, mėsą susmulkinkite ir supilkite cholodets į indą. Palikite šaldytuve, kad sustingtų.
Kategorijos