Publikavimo data: 2024-03-29
Įlankos žuvys
Prieš patekdama į sparnuotą frazę iš "Likimo ironijos", įlankos žuvis nuėjo ilgą kelią. Už savo išvaizdą ji turi būti dėkinga prancūzų virėjams, nusprendusiems patobulinti želė, kad ji taptų estetiškesnė. Jie padirbėjo ir prie faršo, ir prie sultinio. Jie pradėjo naudoti ne kapotą mėsą, o didesnius gražios tekstūros gabalus. Drumstas sultinys tapo skaidrus, kad matytųsi kruopščiai parinktas mėsos ir daržovių įdaras.
Žingsnis 1
Žuvų galvas panardinkite į pasūdytą šaltą vandenį, užvirinkite ir nugriebkite putas. Sumažinkite ugnį ir virkite 30 minučių.
Žingsnis 2
Į sultinį sudėkite žuvies filė ir daržoves ir virkite 10 minučių. Sultinį perkoškite, žuvies filė atskirkite į skaidulas.
Žingsnis 3
Į perkoštą sultinį sudėkite želatiną, užvirinkite ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite filė ir daržoves į lėkštę ir užpilkite sultiniu. Šiek tiek atvėsinkite ir palikite šaldytuve, kol sustings.
Žingsnis 5
Prieš patiekiant papuoškite įlanką šviežiomis žolelėmis pagal pageidavimą.
Kategorijos