Publikavimo data: 2024-05-25
Vištienos biskvitas
Vištienos troškinys puikiai paįvairins ne tik jūsų šventinį stalą, bet ir maloniai papildys vakarienę. Šį patiekalą lengva pagaminti, o puošybos grožiu nenusileis įmantriausiems patiekalams ir taps jūsų stalo puošmena. Išbandykite, ir šis patiekalas užkariaus jus ne tik savo skoniu ir apipavidalinimo grožiu, bet ir sudedamųjų dalių naudingumu.
Žingsnis 1
Vištieną sudėkite į indą, pridėkite nuluptą svogūną ir morkas. Uždėkite ant ugnies ir virkite, kol suminkštės. Vištų mėsa sugers daržovių skonį, o sultinys įgaus sodrią auksinę spalvą. Nepamirškite pasūdyti ir įdėti reikiamų prieskonių.
Žingsnis 2
Kiaušinius užvirkite. Kiaušiniai turi būti kambario temperatūros, kad verdant nesutrūkinėtų.
Žingsnis 3
Praskieskite želatiną pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Taip pat pagal tai, kiek skysčio mėgstate patiekale. Jei mėgstate, kad įlanka būtų labiau prisotinta ingredientų, įpilkite nedidelį kiekį sultinio, šiek tiek uždengiančio ingredientus. O jei mėgstate daugiau želė, o ne įdaro, tuomet skysčio turi būti daugiau.
Žingsnis 4
Kad neliktų kaulų, sultinį perkoškite per sietelį. Sumaišykite su išbrinkusia želatina.
Žingsnis 5
Supjaustykite virtą vištieną kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite ant formos dugno. Vištieną užpildykite mišiniu. Smulkiai supjaustykite česnaką ir gražiai bei tolygiai apibarstykite viršų.
Žingsnis 6
Kiaušinius perpjaukite pusiau ir pamerkite į želė. Morkas supjaustykite apskritimais ir tolygiai paskleiskite aplink formą. Padėkite indą į šaldytuvą, kad sustingtų.
Kategorijos