Publikavimo data: 2024-05-25
Mėsos biskvitas
Paįvairinkite savo mėsos stalą vienu skaniausių patiekalų. Mėsos biskvitas yra ne tik skanus, bet ir sveikas. Šiame patiekale esanti želatina padeda mūsų sąnariams. O jei jus vargina sąnariai. Jums tereikia dažniau gaminti šį patiekalą. O ruošdami patiekalą gražiose porcijų formelėse nustebinsite savo draugus ir svečius.
Žingsnis 1
Svogūnus, morkas ir mėsą virkite, kol suminkštės. Likus 10-15 min. iki virimo pasūdykite ir papipirinkite, įmeskite lauro lapą ir pipirų žirnelius.
Žingsnis 2
Virtą mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais, suberkite kubeliais supjaustytus baltymus ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Sultinį perkoškite ir įpilkite reikiamą kiekį atskiestos želatinos.
Žingsnis 5
Į formos dugną atsargiai sudėkite virtus ingredientus, ant viršaus uždėkite petražolės lapelį ir užpilkite virtą sultinį.
Kategorijos