Mėsos biskvitas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Mėsos biskvitas

Paįvairinkite savo mėsos stalą vienu skaniausių patiekalų. Mėsos biskvitas yra ne tik skanus, bet ir sveikas. Šiame patiekale esanti želatina padeda mūsų sąnariams. O jei jus vargina sąnariai. Jums tereikia dažniau gaminti šį patiekalą. O ruošdami patiekalą gražiose porcijų formelėse nustebinsite savo draugus ir svečius.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos biskvitas Žingsnis 1
Svogūnus, morkas ir mėsą virkite, kol suminkštės. Likus 10-15 min. iki virimo pasūdykite ir papipirinkite, įmeskite lauro lapą ir pipirų žirnelius.

Žingsnis 2

Mėsos biskvitas Žingsnis 2
Virtą mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Mėsos biskvitas Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais, suberkite kubeliais supjaustytus baltymus ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Mėsos biskvitas Žingsnis 4
Sultinį perkoškite ir įpilkite reikiamą kiekį atskiestos želatinos.

Žingsnis 5

Mėsos biskvitas Žingsnis 5
Į formos dugną atsargiai sudėkite virtus ingredientus, ant viršaus uždėkite petražolės lapelį ir užpilkite virtą sultinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos