Publikavimo data: 2024-06-15
"Crêpe Suzette" su apelsinų karamele.
Švelnūs prancūziški crepe suzette blyneliai - gardus būdas pradėti dieną arba saldus desertas prie arbatos. Jie kepami iš kvietinių miltų, patiekiami su karameliniu apelsinų padažu, o ant viršaus apibarstomi migdolų pralina. Visa tai atrodo neįtikėtinai apetitiškai ir gražiai, nes patys crepe suzettes blyneliai yra ploni, švelnūs ir tirpstantys.
Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, įmaišykite juos į pieną. Plaktuvu įmaišykite visus miltus. Pačioje pabaigoje įmaišykite ištirpintą sviestą. Kepkite blynus.
Žingsnis 2
Norėdami pagaminti "Crepe Suzette" blynelius, į nedidelę gilią keptuvę supilkite 350 ml apelsinų sulčių, suberkite kardamoną arba pusę vanilės lazdelės ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 3
Išgarinkite 60 % skysčio, sumažinkite ugnį ir įdėkite dalį sviesto. Išdėliokite 4-5 blynus, susuktus į trikampį. Leiskite padažui aplieti blynus ir juos įmirkyti.
Žingsnis 4
Apverskite blynus ant kitos pusės ir aptepkite likusiu sviestu. Jei reikia, supilkite likerį ir užkaitinkite.
Žingsnis 5
Dėkite blynelius į lėkštę ir gausiai apšlakstykite apelsinų padažu.
Kategorijos