"Crêpe Suzette" su apelsinų karamele. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

"Crêpe Suzette" su apelsinų karamele.

Švelnūs prancūziški crepe suzette blyneliai - gardus būdas pradėti dieną arba saldus desertas prie arbatos. Jie kepami iš kvietinių miltų, patiekiami su karameliniu apelsinų padažu, o ant viršaus apibarstomi migdolų pralina. Visa tai atrodo neįtikėtinai apetitiškai ir gražiai, nes patys crepe suzettes blyneliai yra ploni, švelnūs ir tirpstantys.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Crêpe Suzette" su apelsinų karamele. Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, įmaišykite juos į pieną. Plaktuvu įmaišykite visus miltus. Pačioje pabaigoje įmaišykite ištirpintą sviestą. Kepkite blynus.

Žingsnis 2

"Crêpe Suzette" su apelsinų karamele. Žingsnis 2
Norėdami pagaminti "Crepe Suzette" blynelius, į nedidelę gilią keptuvę supilkite 350 ml apelsinų sulčių, suberkite kardamoną arba pusę vanilės lazdelės ir pastatykite ant ugnies.

Žingsnis 3

"Crêpe Suzette" su apelsinų karamele. Žingsnis 3
Išgarinkite 60 % skysčio, sumažinkite ugnį ir įdėkite dalį sviesto. Išdėliokite 4-5 blynus, susuktus į trikampį. Leiskite padažui aplieti blynus ir juos įmirkyti.

Žingsnis 4

Apverskite blynus ant kitos pusės ir aptepkite likusiu sviestu. Jei reikia, supilkite likerį ir užkaitinkite.

Žingsnis 5

Dėkite blynelius į lėkštę ir gausiai apšlakstykite apelsinų padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos