Publikavimo data: 2024-06-09
Cukinija, kepta su kumpiu ir grybais
Cukinija Europoje jau seniai mėgstama ne dėl malonaus, švelnaus ir saldaus skonio, bet jau kelis šimtmečius vertinama kaip dekoratyvinis egzotinis augalas. Ji buvo auginama dėl didelių ir ryškių spalvų, net neįtariant, kad vaisiai turi daug didesnę vertę. Šiandien cukinija laikoma universaliu vaisiumi, nes ją galima virti, troškinti, kepti, kepti, blanširuoti, įdaryti, pjaustyti, dėti į įvairias sriubas ir dar daugiau.
Žingsnis 1
Norėdami pagaminti šio patiekalo įdarą, sumaišykite: pomidorų pastą, čiobrelius ir konservuotų kukurūzų sultis.
Žingsnis 2
Į kepimo indą sluoksniais sudėkite cukinijas, pievagrybius, druską ir pipirus, po to - kukurūzus ir pipirus. Ant formos turinio supilkite įdarą.
Žingsnis 3
Tada į formą bet kokia tvarka sudėkite kumpį ir lydytą sūrį. Dėkite formą į iki 180⁰ įkaitintą orkaitę 40 minučių. Tada apibarstykite sūriu ir pašaukite į orkaitę dar 5-10 minučių.
Kategorijos