Publikavimo data: 2024-05-26
Cukinijos, marinuotos su česnakais
Cukiniją, marinuotą su česnakais, geriau virti daugiau iš karto. Paruošta taip skaniai, kad neįmanoma atsiplėšti. Žalios cukinijos marinuojamos su žalumynais. Toks užkandis puikiai papildo bet kokius patiekalus. Galite patiekti prie šašlykų ar gaminti sumuštinius, dėti į salotas ar papildyti bet kokį garnyrą. O svarbiausia, kad taip cukinijos paruošiamos labai greitai ir lengvai. Tiesiog 30 minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite marinuotas cukinijas su česnakais. Cukinijų griežinėlius pasūdykite ir palikite 30 minučių. Atskirame dubenyje sumaišykite medų, alyvuogių aliejų, česnaką, actą, krapus ir pipirus. Išmaišykite ir palikite 5 min.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Cukinijas išspauskite ir sudėkite į dubenį. Supilkite padažą ir išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos