Publikavimo data: 2024-09-17
Cukinijos su kailiniais
Gausite labai švelnias cukinijas su nuostabia traškia plutele. Bus skanu su bet kokiu padažu. Ypač su grietinės ir česnakų padažu. Taip pat labai skanu tik su grietine.
Žingsnis 1
Nulupkite cukiniją nuo odelės ir kietųjų sėklų, supjaustykite batono riekelėmis.
Žingsnis 2
Kiaušinius ir manų kruopas sudėkite į dvi gilias lėkštes. Miltus suberkite į indą. Kiaušinius suplakite šakute, įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 3
Apvoliokite cukinijas miltuose.
Žingsnis 4
Paimkite miltais pabarstytą cukiniją ir apvoliokite ją kiaušinių mišinyje.
Žingsnis 5
Iš kiaušinių plakinio cukiniją perkelkite į manų kruopas ir dar kartą apvoliokite.
Žingsnis 6
Sudėkite cukiniją ant riebalais pateptos keptuvės. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol apskrus ir paruduos. Taip pat galite patikrinti, ar cukinijos jau paruoštos, pradurdami jas šakute arba dantų krapštuku: viduje jos turi būti labai minkštos.
Kategorijos