Publikavimo data: 2025-08-20
Cukinijų lazanija su žirnių padažu
Lazanija labai skani, ją galima valgyti net laikantis dietos, nes patiekalas yra lengvas.
Žingsnis 1
Cukinijas supjaustykite griežinėliais ir apkepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, tada suberkite žirnius ir svogūnus, troškinkite kelias minutes, išjunkite ugnį ir atvėsinkite.
Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę į maišytuvą ir supilkite žirnių ir svogūnų mišinį. Sumaišykite blenderiu iki vientisos masės. Supjaustykite pomidorus kubeliais ir sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 4
Ant dugno sudėkite cukinijų sluoksnį, tada sudėkite varškę ir ją paskirstykite. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
Žingsnis 5
Tada išdėliokite pomidorų, sūrio sluoksnius, pakartokite šį veiksmą kelis kartus, padarydami kelis sluoksnius.
Žingsnis 6
Žirnius užpilkite padažu, pabarstykite sūriu ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos