Publikavimo data: 2024-02-04
Cukinijų paplotėliai receptas
Cukinijų apkepai greitai išspręs klausimą, kaip panaudoti cukinijas, jei jų turite daug. Apskritai cukinija yra universalus produktas, kurį galima dėti į daugumą daržovių patiekalų, o tai jiems tik į naudą: jie tampa švelnesni ir šiek tiek sotesni. Pagal šį paprastą receptą pagaminsite minkštus ir auksinius cukinijų paplotėlius. Kad skonis būtų intensyvesnis, į juos įpilkite grietinės arba natūralaus jogurto ir žolelių.
Žingsnis 1
Nulupkite cukiniją ir sutarkuokite ją smulkia tarka. Cukinijos odelę palikite, kad bulvytės būtų dar patrauklesnės.
Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite iki putų, sumaišykite su tarkuota cukinija, suberkite miltus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir šaukštais pilkite cukinijų mišinio į paplotėlius. Kepkite, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Paruoštus paplotėlius patiekite karštus, paskanintus grietine arba natūraliu jogurtu ir žolelėmis, jei norite.
Kategorijos