Kefyro blyneliai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kefyro blyneliai receptas

Manoma, kad blynai savo pavadinimą gavo slavų pavasario deivės Lados garbei. Purūs, rusvi ir tobulai apvalūs blynai simbolizavo mažą pavasario saulutę, kuri padėjo žmonėms pasisemti energijos ir jėgų pasiruošti sezoniniams darbams. Dabar yra daugybė šių rudeninių "saulučių" rūšių, tačiau kefyro blyneliai yra klasika, kurią nesunkiai įveiksite pasinaudoję mūsų žingsnis po žingsnio receptu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kefyro blyneliai receptas Žingsnis 1
Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais.

Žingsnis 2

Kefyro blyneliai receptas Žingsnis 2
Sudėkite kefyrą, druską, cukrų ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite vientisą tešlą. Norėdami pagreitinti minkymo procesą ir išgauti vientisesnę konsistenciją, naudokite panardinamąjį maišytuvą.

Žingsnis 3

Kefyro blyneliai receptas Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu iš tešlos šaukštu suformuokite paplotėlius. Kepkite jas, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kefyro blyneliai receptas Žingsnis 4
Patiekite paruoštus paplotėlius su grietine arba mėgstamais priedais, jei norite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos