Publikavimo data: 2024-02-04
Kefyro blyneliai receptas
Manoma, kad blynai savo pavadinimą gavo slavų pavasario deivės Lados garbei. Purūs, rusvi ir tobulai apvalūs blynai simbolizavo mažą pavasario saulutę, kuri padėjo žmonėms pasisemti energijos ir jėgų pasiruošti sezoniniams darbams. Dabar yra daugybė šių rudeninių "saulučių" rūšių, tačiau kefyro blyneliai yra klasika, kurią nesunkiai įveiksite pasinaudoję mūsų žingsnis po žingsnio receptu.
Žingsnis 1
Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais.
Žingsnis 2
Sudėkite kefyrą, druską, cukrų ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite vientisą tešlą. Norėdami pagreitinti minkymo procesą ir išgauti vientisesnę konsistenciją, naudokite panardinamąjį maišytuvą.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu iš tešlos šaukštu suformuokite paplotėlius. Kepkite jas, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Patiekite paruoštus paplotėlius su grietine arba mėgstamais priedais, jei norite.
Kategorijos