Publikavimo data: 2024-05-19
Cukinijų pyragas su "Sultingos vasaros" įdaru
Žingsnis 1
Plonai nupjaukite odą šonuose. Svarbu - visos cukinijos lupti nereikia. Supjaustykite griežinėliais ir pasūdykite.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir aptepkite visą paviršių. Vieną česnako skiltelę supjaustykite skiltelėmis ir trumpai pakepinkite.
Žingsnis 3
Išimkite česnaką iš keptuvės ir ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių apkepkite skilteles.
Žingsnis 4
Kol cukinija kepa, paruoškite įdarą. Supjaustykite kumpį ir pomidorą mažais kubeliais. Sutarkuokite sūrį ir smulkiai sukapokite krapus. Dvi skilteles česnako sutrinkite per spaudiklį. Sudėkite grietinę ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Paimkite tinkamą lėkštę (gali būti bet kokios formos) ir išdėliokite griežinėlius nuo vidurio iki kraštų.
Žingsnis 6
Į vidurį sudėkite įdarą ir uždenkite cukinijomis, suformuodami pynę.
Kategorijos