Publikavimo data: 2024-06-15
Cukinijų sluoksniuotas pyragas
Cukinijų pyragas - puikus patiekalas tiems, kurie laikosi dietos ir nori pasimėgauti gardžiais receptais. Šiame patiekale cukinijos naudojamos kaip pyragaičių pagrindas. Majonezas suteikia švelnią tekstūrą ir naudojamas kaip pyragų užtepėlė. Šį patiekalą galima gaminti bet kokiai šventei ar šeimos vakarienei.
Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite tarkuotas cukinijas, kiaušinius, druską ir pipirus. Viską sumaišykite šakute ir dalimis supilkite visus miltus. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Jei norite, leiskite tešlai 5-10 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją saulėgrąžų aliejų. Naudodami samtelį pilkite pirmąjį blyną ant keptuvės ir švelniai paskirstykite, kad blynas visame paviršiuje būtų vienodo storio. Kepkite blyną po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės. Tęskite šį procesą, kol sunaudosite visą tešlą.
Žingsnis 3
Pirmąjį blyną dėkite į serviravimo lėkštę, patepkite trupučiu majonezo. Ant majonezo uždėkite kumpio griežinėlius, tada pomidorą. Paskutinį blyną aptepkite majonezu, gražiai aptepkite ir apibarstykite smulkiai pjaustytais krapais.
Kategorijos