Publikavimo data: 2024-06-12
Cukinijų suktinukai su lydekomis
Cukinijų suktinukai su lydekomis - greitas ir skanus šventinio stalo užkandis, kuris patiks visiems svečiams. Dėl žuvies ir daržovių derinio patiekalas yra sultingas, o paprastas receptas nepareikalaus daug laiko ir pastangų. Kaip įdarą suktinukams imkite lydeką, nes ši žuvis turi mažai kaulų ir daug baltymų, kurie būtini mūsų organizmui. Be to, jos mėsoje yra mažai riebalų, todėl šios žuvies pasirinkimas dar akivaizdesnis.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite lydekų filė nedideliais gabalėliais ir apvoliokite miltuose su druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Žuvį suvyniokite į cukinijų suktinuką.
Žingsnis 4
Kepkite cukinijų suktinukus su cukinija ant keptuvės su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 5
Suktinukus patiekite su grietine. Patiekalą pagal skonį papuoškite šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos