Publikavimo data: 2024-09-16
Cukinijų troškinys su dešra
Viena didžiausių ankstyvo rudens derliaus daržovių yra labai lengvai ir paprastai paruošiama! Norint paįvairinti įprastą cukinijų troškinimą, verta pridėti keletą paprastų ingredientų. Dėl jų patiekalas bus ne tik sotus, bet ir gardesnis! Prie keptų daržovių pridėkite dešrelių. Jos yra gerai pažįstama alternatyva mėsai, be to, iškepa daug greičiau! Įdėkite paprikos, kad įgautumėte spalvą ir prieskonių. Pačioje pabaigoje patiekalą užpilkite vištienos kiaušiniu ir kepkite, kol jis bus paruoštas!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos nupjaukite cukinijos viršų ir apačią. Likusią dalį supjaustykite mažais kubeliais. Dešreles supjaustykite apskritais gabalėliais. Svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Paimkite gilią keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi. Kepkite cukiniją ir svogūną, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite tarkuotas morkas.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles ir papriką. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Išplakite vištienos kiaušinius ir užpilkite juos ant cukinijų ir dešros. Pagal skonį patiekalą pasūdykite.
Žingsnis 5
Kepkite cukinijas ir dešrą dar 10 minučių, kol bus paruoštos kepti.
Žingsnis 6
Į gražią lėkštę įdėkite dalį patiekalo. Cukinijos su dešrelėmis paruoštos!
Kategorijos